Voor gezonde en sociale Russen met een koninklijke uitstraling

Roberta Sky Secret (|Bobbi).

25-09-2021 (WCF type)

Bobbi is een beetje vreemde eend in mijn bijt.
Ze is niet GCCF gefokt, heeft ergens in haar stamboom wel GCCF gefokte voorouders. 
Mijn cattery lag stil omdat het mij niet lukte om hulp te krijgen en toen het zover was, brak Covid-19 uit en lag praktisch al het vliegverkeer stil en als er al een vlucht ging,, bleek die in prijs verdubbeld te zijn. Import vanuit Australie, want daar was ik uiteindelijk terecht gekomen, was daarmee onbetaalbaar voor mij. 
Maar ik wilde toch graag verder met de cattery en er was een Australische kater in de maak en daar was het wachten op. 
Voor Batman wilde ik ook graag een nieuwe poes erbij want ik had alleen zijn dochter nog en dat was uiteraard geen combinatie. Een Russische fokster wilde mij wel helpen met een poesje. 
Ik heb er lang over nagedacht en uiteindelijk besloten om de gok te wagen. 
Bobbi kwam en ja, ik moest aan haar type wennen. Maar net als met veel Russisch blauw uit Rusland, is haar vacht superdik ingeplant en heeft ze en een geweldige tipping. Haar oogkleur is ook prachtig intens groen en dat is iets dat bij veel Russen ontbreekt. En verder is het een superlief en supersociaal poesje en echt een happy-go-lucky persoonlijkheid in de cattery. 
Binnenkort wordt ze getest en mag ze, als alle tests een goede uitslag hebben, op bezoek bij Batman. Ik ben heel benieuwd in hoeverre beide ouderdieren hun eigenschappen doorgeven. 
Op 25 augustus 2022 is Bobbi getest op HCM, PKD en FIV/FELV. Alle tests hadden een negatieve uitslag (dus geen gebreken of ziekten), daarmee kan met Bobbi worden gefokt. 


.