Voor gezonde en sociale Russen met een koninklijke uitstraling

Singollo. (foto volgt)

V: Babushkablue Sammy Davis Jr. (Russisch Zwart)
M: Babushkablue Posh Spice (Russisch Blauw)
geboren: 23 maart 2022

Singollo is een Australisch gefokte blauwe kater.
Ik heb hem in goed vertrouwen gekocht van dezelfde fokker die Batman heeft gefokt.
Ik heb erg toegeleefd naar het moment waarop hij zou aankomen en op basis van foto's leek hij alle kosten en moeite waard.
Hij viel me qua uiterlijk wat tegen. Hij was heel donker van vacht en met weinig tipping. Maar omdat zijn vader zwart is, was dat wel te verklaren. Zijn snuit is het tegenovergestelde als die van Batman. Ik weet dat Australische katten een wat langere snuit hebben dan de Engelse Russen, daar maak ik me ook niet zo druk om,. Ook omdat mijn poezen kortere snuiten hebben. Maar zijn snorhaarkussentjes kunnen veel beter ontwikkeld zijn. Zeker als ik hem vergelijk met Batman, is het nog afwachten hoe dit gaat uitpakken in de fokkerij. Ook nu geldt weer dat mijn poesjes dat wel beter hebben.

Zijn karakter is geweldig. Hij is heel zachtaardig en sociaal, knuffelt graag. Hij is fan van zijn loopwiel en speelt met alles wat ik hem aanbied. Singollo is een grote kater die hoog op de poten staat en die mooi in verhouding is. Zijn oogkleur is mooi groen (aquamarijn) en zijn oorgrootte en oorstand is perfect.
Singollo heeft nog geen kittens voortgebracht, ik ben heel nieuwsgierig wat voor kittens hij gaat geven.

Singollo komt mogelijk beperkt beschikbaar voor buitendekkingen, maar niet voordat ik hier wat nesten met hem heb gefokt. Dat zal niet voor 2025 zijn.