Voor gezonde en sociale Russen met een koninklijke uitstraling

Singollo

V: Babushkablue Sammy Davis Jr. (Russisch Zwart)

M: Babushkablue Posh Spice (Russisch Blauw)
geboren: 23 maart 2022

Singollo is een Australisch gefokte blauwe kater.
Ik heb hem in goed vertrouwen gekocht van dezelfde fokker die Batman heeft gefokt. Ik heb erg toegeleefd naar het moment waarop hij zou aankomen en op basis van foto's leek hij alle kosten en moeite waard.
Hij viel me qua uiterlijk wat tegen. Hij is heel donker van vacht en met weinig tipping. Omdat zijn vader zwart is, is dat enigszins te verklaren. Zijn snuit is wat smal en lang, maar nu hij volwassener wordt, ontwikkelt hij zich in positieve zin. Ik weet dat Australische katten een wat langere snuit hebben dan de Engelse Russen, daar maak ik me ook niet zo druk om,. Ook omdat mijn poezen kortere snuiten hebben. Maar zijn snorhaarkussentjes kunnen beter ontwikkeld zijn. Inmiddels is zijn eerste nest (in combinatie met Ricky) geboren en kijk ik uit naar de ontwikkeling van de kittens.

Zijn karakter is geweldig. Hij is heel zachtaardig en sociaal, knuffelt graag. Hij is fan van zijn loopwiel en speelt met alles wat ik hem aanbied. Singollo is een grote kater die hoog op de poten staat en die mooi in verhouding is. Zijn oogkleur is mooi groen (aquamarijn) en zijn oorgrootte en oorstand is perfect.

Singollo komt beperkt beschikbaar voor buitendekkingen, maar niet voordat ik hier wat nesten met hem heb gefokt. Dat zal waarschijnlijk eind 2024 zijn.