Voor gezonde en sociale Russen met een koninklijke uitstraling

Mithrim Gilthoniel (Ricky)

Ricky is geboren op 9 juli 2019 door middel van een keizersnee.
Het was het eerste nestje van mijn eigen dekkater Babushkablue Batman en de moeder van dit nestje is CH Mithrim Beruthiel Boginja.
Ricky is naar mijn broer vernoemd, die op 9 juli 2017 is overleden. Veel te jong en omdat hij zo meeleefde met mijn avontuur om Batman naar Nederland te halen en mij allerlei informatie gaf over de douane-formaliteiten, vond ik het heel gepast om het G nest aan hem op te dragen en het poesje dat zou blijven naar hem te vernoemen.
Ricky is een heel lief poesje, maar wel met karakter. Ze lijkt meer op haar oma Loes, die de baas in huis is, dan haar wat meer timide moeder. Ricky heeft als eerste in mijn cattery een waanzinnig dichte en superzachte vacht. Duidelijk de invloed van de kater van down under!
Haar kopje is mooi in verhouding. Redelijk korte wig, fraaie rechte oorstand en grote oren (niet extreem!) en mooie snorhaarkussentjes. Kinnetje en oogkleur zijn nog in ontwikkeling. Helaas heeft ze een klein bultje op haar neus, dat komt van moeder.
Ricky heeft eind 2020 haar eerste nest gehad. Zie bij Nesten bij de letter H. Een klein nestje van 2 kittentjes. Vanwege haar bloedgroep B en dekking door een kater met bloedgroep A heb ik de kleintjes de eerste 24 uur met de hand gevoed. Daarna heeft Ricky het probleemloos overgenomen.
Ricky is negatief getest op HCM/PKD en FIV/FElV.